Menu Sluiten

Trainingen

TRAININGEN

(van september tot april)

Maandag

Training Recreanten

vrij spelen

Dinsdag

Training C0-C6   (jeugd C0-D0)

Woensdag

Training Jeugd (groep 1)

Training Jeugd (groep 2)

Training Dames

vrij spelen

Donderdag

Training D0-E0

Training E2-NG

Vrijdag

Competitie

(Enkel indien geen competitie: vrij spelen vanaf 19u)

Zaterdag

Competitie Jeugd

Competitie

Zondag

vrij spelen

Kom 3 keer GRATIS proberen!

Iedereen is vrij om 3x te komen proberen zonder enige verplichting. Dit kan zowel op onze ‘vrije avonden’ of op een van onze trainingen. Heb je nog geen eigen palletje? Vraag dan gerust een palletje van de club tijdens de probeermomenten.

We hebben aangepaste groepen voor elk niveau en leeftijd. Als je graag een training volgt als beginnende speler zijn de trainingen voor NG voor jou!

Lidgeld

Jeugd (t.e.m. 21 jaar): 60€ per seizoen

Volwassenen: 120€ per seizoen (incl. volledig trainingspak en polo van de club)

Na 3x proberen, hopen we je te mogen inschrijven als nieuwe tafeltennisspeler. Een groot deel van het lidgeld gaat naar de Belgische Tafeltennisbond en verzekering. Met dit lidgeld heb je recht om vrij te komen spelen op alle daarvoor beschikbare momenten en mag je wekelijks een begeleide training te volgen.

Klaar om lid te worden? Vul alvast het inschrijvingsformulier in en laat het goede nieuws weten aan iemand van het bestuur!

Klaar voor competitie?

Als je zelf klaar bent voor competitie kan je mits overleg met een van onze trainers aansluiten bij een competitieploeg. De contactgegevens van onze trainers vind je hier. Voor jeugdspelers is er een aangepaste competitie waar je jezelf kan meten tegen andere jeugdspelers. Deze jeugdcompetitie wordt elke zaterdagochtend gespeeld. We kunnen jouw inbreng zeker en vast gebruiken!

Een “Beginnerspalletje”

Als regelmatige speler wil je ongetwijfeld je eigen pallet. Als club bieden wij onze leden een beginnerspallet aan met een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Het palletje wordt aangeboden voor 75€ waarin een hoes is inbegrepen. Dit palletje is voornamelijk gericht op controle, perfect om de sport onder de knie te krijgen!

Een zelf samengesteld palletje

Voor de meer gevorderde spelers is het mogelijk om een eigen palletje samen te stellen. We raden aan om je samenstelling te overleggen met je trainers, zij kunnen je helpen de juiste lappen voor jouw speelstijl uit te kiezen.

Hiervoor werken we samen met TT Kempen. Je kan bestellingen plaatsen via een van onze trainers of neem rechtstreeks contact op met TT Kempen.